Vi har gjenåpnet

FYSIOTERAPISENTERET åpnet igjen mandag 20.04.2020. Kl. 08:00 etter å ha vært pålagt å holde stengt ifm koronavirussituasjonen.

Vi satser på å ha tilnærmet normal drift i ukene som kommer, men vil forholde oss til de smitteverntiltakene som er utarbeidet av myndighetene og « skynde oss langsomt « til felles beste! Det kan bety at det vil være litt annen bruk av treningsrom/apparater og at det blir færre pasIenter i lokalene samtidig. Pasienter som har symptomer som akutt luftveissykdom, feber, rennende nese , mave trøbbel osv. må holde seg hjemme, eller ta kontakt med lege. Vi oppfordrer våre kunder til å vaske / sprite hender når de kommer til behandling, og når de forlater Fysioterapisenteret. Alle må bruke sunn fornuft MHP avstand til andre kunder og ulike hygieneregler ( hoste i armhule , ikke ta seg i ansiktet osv.)

På Fysioterapisenteret finner du 12 offentlig godkjente fysioterapeuter og en offentlig godkjent kiropraktor. Vår tverrfaglige og allsidige kompetanse innen fysioterapi, kiropraktikk, slyngeterapi, medisinsk treningsterapi, akupunktur, idrettsskader, trykkbølgebehandling, laserbehandling og gruppeterapi sikrer deg et best mulig tilbud – uansett behov. Vondt nå? Bestill time hos en av våre private terapeuter uten driftsavtale og unngå ventetid. Se våre priser.